Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ντόναλτ Τράμπ Από πρόεδρος της Αμερικής , πρωταγωνιστής σε σκληρό γκέι πορνό.Εδώ και μερικές ημέρες και επίσημα πρόεδρος των Η.Π.Α ο Ντόναλτ Τράμπ. Δημοσιογράφοι , blogger, απλός κόσμος, ακτιβιστές αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο το γεγονός. Από ενθουσιασμό, σκεπτικισμό μέχρι πορείες διαμαρτυρίας στους δρόμους της Αμερικής το μόνο σίγουρο είναι πως είναι πλέον γεγονός πως ο Τράμπ θα είναι ο πλανητάρχης για τα επόμενα 4 χρόνια. Η πιο ενδιαφέρουσα κατ εμέ αντίδραση στην νέα αυτή πραγματικότητα είναι η φετιχοποίηση του ρόλου της εξουσίας με το σέξ στο όνομα της προεδρίας από την Gay βιομηχανία του πορνό.

Στις 20/01 η Raw Fuck Club μια από τις γνωστότερες εταιρίες στο χώρο του γκέι πορνό  παρουσίασε στην ιστοσελίδα της μια νέα παραγωγή με τίτλο «Trump N Dump». Μου φάνηκε αρχικά ειρωνικά  αστείος ο τίτλος και το τρέηλερ και  η περιέργεια μου νίκησε στο τέλος. Ήθελα να δώ αυτό το βίντεο με θέμα τον νέο  πρόεδρο της Αμερικής.
«Ένας νεαρός έξω από το Trump Hotel κοιτάζει με δέος το κτίριο πριν μπει μέσα. Ανεβαίνει σε ένα από τα δωμάτια και ξαπλώνει στο κρεβάτι. Εκεί ξεκινάει να διαβάζει στο tablet του άρθρα σχετικά με τον επερχόμενο πρόεδρο. Ξαφνικά αυτή η ενασχόληση του αρχίζει και γίνεται ερεθιστική και να χαϊδεύετε. Δευτερόλεπτα μετά αρχίζει και εικονογραφείται μια σεξουαλική του φαντασίωση στην οποία 3 άντρες (δυο λευκοί και ενας Αφροαμερικάνος) κάνουν άγριο σέξ μαζί του. Στην φαντασίωση του αυτή τα πρόσωπα των αντρών αλλάζουν κατά την διάρκεια του σέξ και παίρνουν την μορφή 3 Αμερικάνων προέδρων. Του Μπίλ Κλίντον του Μπάρακ Ομπάμα και του Ντόναλτ Τράμπ. Ένα σκληρό ομαδικό όργιο ξεκινάει στο οποίο οι 3 Αμερικάνοι πρόεδροι εκτονώνουν τις σεξουαλικές τους ορμές με κάθε πιθανή σεξουαλική στάση και πρακτική πάνω στον νεαρό.»
Το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και 4 ημέρες χωρίς να έχει υπάρξει καμιά ιδιαίτερη αντίδραση προς το παρόν.
Σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο περίεργα βίντεο αλλά το πορνό παραδοσιακά αν και εχει κατηγορηθεί πως εξυπηρετεί έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό είναι ένα είδος που διαθέτει φαντασία , χιούμορ και μπορεί αν ειδωθεί κάτω από διαφορετικό πρίσμα να αποτελέσει μέχρι και πολιτικό σχόλιο.
Στην αρχή μου προκάλεσε ένα χαμογελάκι. Μου ήρθαν στο μυαλό  όλες αυτές οι θεωρίες του τρίπτυχου Σέξ βια εξουσία. Κατά πολλούς όλα γίνονται σ αυτό τον κόσμο για το σέξ που είναι δείγμα εξουσίας και επιτυγχάνεται και με το χρήμα και με την βία.                                                    Η φετιχοποίηση της εξουσίας μέσα από το σέξ είναι μια κατηγορία από μόνη της. Bdsm πρακτικές, αφέντης και δούλος εξουσιαστής και εξουσιαζόμενος. Η απεικόνιση του μέσα από 3 υπαρκτά πρόσωπα εξουσίας δίνει στο βίντεο αυτό μια άλλη διάσταση. Διότι δεν μιλάμε απλά για 3 πρόσωπα αλλά για 3 ανθρώπους που καθόρισαν και θα καθορίσουν στο μέλλον την πορεία του πλανήτη την βελτίωση η όχι των συνθηκών ζωής των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων. Ήδη ο Τράμπ πριν ακόμα αναλάβει επίσημα πρόεδρος κατηγορήθηκε για την στάση του απέναντι στις γυναίκες και τα lgbt δικαιώματα.   Το θέμα στην πραγματικότητα είναι περισσότερο σοβαρό από πολιτικής διάστασης πέρα από το στερεότυπο ότι ο εχων εξουσία ενεργεί πάνω στο σώμα του παθητικού δέκτη. Δεν πάυει όμως να αποτελεί ένα δυνατό φετίχ με πολλούς θαυμαστές που το εξασκούν με κάθε τρόπο στην σεξουαλική τους ζωής μεταφράζοντας το μέσα από ρόλους και κανόνες.
Η αλήθεια είναι πως είμαι τρομερά περίεργος για την αντίδραση του Τράμπ στην θέαση του εν λόγο βίντεο κάτι που ίσως δεν θα μάθουμε και ποτέ όπως και αν στις προθέσεις του σεναριογράφου ήταν να κάνει ένα επίκαιρο πολιτικό σχόλιο, να ανοίξει διάλογο  γύρο από το σέξ στα χρόνια του σκληρού καπιταλισμού, αν ήταν μια τρελή έμπνευση της στιγμής με την οποία ήθελε να διανθίσει μια ταινία που χωρίς το σενάριο θα ήταν  απλά ακόμα μια σκηνή ομαδικού σέξ.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πορνό εξυπηρετεί την καύλα και η καύλα φέρνει χρήμα. Η βιομηχανία του πορνό συνεχίζει να είναι μια από τις πιο επικερδής σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προσφορά. Ήδη το εν λόγο βίντεο είναι από τα πιο δημοφιλή κατεβάσματα σε όλα τα gay torrents και τις σελίδες με πορνό αποδεικνύοντας ότι η μετατροπή του σεξ σε εμπορεύσιμο προϊόν ήταν ένα πολύ πετυχημένο εμπορικά εγχείρημα.http://www.lifo.gr/viral/is_viral/130913

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου